Nieuws

Gepubliceerd door Jeroen Krouwel op

VOIO ’72 volleybalt in het zand

Van 15 – 22 september 2018 was tijdens het Koningsplein feestweek het plein volgestort met zand en werd er door jeugd en volwassenen gretig gebruik gemaakt van de opgezette volleybalvelden en georganiseerde activiteiten.

Op de slotochtend van  zaterdag 22 september speelde de enige Ridderkerkse volleybal vereniging VOIO ’72 tijdens deze Ridderkerk Beach week.

Recreanten Bekerfinale Zuid

zaterdag 28 april

Op zaterdag 28 april streden de teams in de categorieën Dames, Heren en Mix in de bekerfinale om de titel Bekerkampioen regio Zuid.

Bij de Mix bekerfinale was Erasmus Volley te sterk voor Voio’72 met 3-0 en bij de heren was VC Olympia te sterk voor Volley2B. Beide wedstrijden eindigden in een eindstand van 3-0.
Hoewel er mooie rally’s plaatsvonden en beide partijen alles gaven zijn Voio’72 en Volley2B er niet in geslaagd een set binnen te slepen.

Bij de dames was de wedstrijd spannend, met 3-2 was Volley2B voor het team van Volley Tilburg te sterk.
Met een bijna 2 uur durende wedstrijd, met veel mooie rally’s was het voor beide teams vechten voor ieder punt. De vijfde set eindigde dan ook in 17-19 in het voordeel van Volley2B.

Al met al een mooie finale van het recreanten bekertoernooi!

Voio’72 45 jaar

In oktober 2017 bestaat onze volleybalvereniging 45 jaar. Dit is door de vereniging gevierd op zaterdag 18-11-2017.  In sporthal ‘De Orion’ van 14.00-17.00 uur was er een vrije inloop voor alle Ridderkerkers. Eerst werd er een training verzorgd en daarna werd er door 4 teams een leuk partijtje volleybal gespeeld.

In de avond zijn we met veel leden samen geweest om dit jubileum verder te vieren.

Voio Mix 1 gaat wederom spelen voor de beker

Op de tweede trainingsavond van het nieuwe seizoen hebben alle mix teams onderling een toernooitje gespeeld voor deelname aan de bekerwedstrijden. In drie wedstrijden van 25 minuten hebben de vier mix teams het tegen elkaar opgenomen. Na een leuke, gezellige avond potjes volleyballen is gebleken dat mix 1 wederom het sterkste is, alle wedstrijden werden door dit team gewonnen. Zij mogen Voio’72 dit jaar wederom vertegenwoordigen voor de bekerwedstrijden.

Beachvolleyballen op de uitmarkt in Ridderkerk

Dit jaar was Voio’72 aanwezig op de Uitmarkt in Ridderkerk. Op het Koningsplein lag een beachvolleybalveld en daar werden door onze leden verschillende partijtjes tegen elkaar gespeeld. In wedstrijdjes van 2 tegen 2 werd het beachvolleyballen gedemonstreerd aan de toeschouwers. Met aardig wat zon erbij was het een zeer geslaagde dag, veel flyers zijn uitgedeeld en hiermee hopen wij een aantal nieuwe volleyballers te mogen verwelkomen.

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 5 =